Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Amager Skilte Center

I Amager Skilte Center er alle kunder velkomne

Amager Skilte Center er leveringsdygtige inden for alt, hvad der har med skilte at gøre. Det er lige fra det lille skilt til den private bådejer til dekoration af varevogne, lastbiler og andre køretøjer, facadeskilte, byggepladsskilte, emaljeskilte, graverede skilte med mere. Der laves også rigtig mange folieprint, udskårede tekster og logoer i folie, ligesom solfilm til biler og bygninger også er en del af det store sortiment. Under Corona krisen har Amager Skilte Center generelt haft travlt også med at udarbejde og producere diverse informationsskilte.

 ”Hos os er der ingen opgaver, der er for små. Vi laver gerne de helt små opgaver for private kunder, men vi har også store trofaste kunder, som har været med igennem de næsten 30 år, jeg snart har drevet Amager Skilte Center,” siger indehaver Søren Løfgren.

 For Søren Løfgren og hans ansatte er det den faglige stolthed, som kendetegner virksomheden, og det skal man også kunne mærke uanset ordrens størrelse.

 ”Vi laver altid et oplæg og giver mulighed for korrektur. Jeg har altid troet på god service, god kvalitet til fornuftig pris samt hurtig levering, så det leverer vi altid,” siger Søren Løfgren.