Den lokale sportsbutik

Sportsudstyr siden 1964

Ama’r Sport er den lokale sportsbutik på Øen, hvor der fra adressen på Amagerbrogade 165-167 er blevet solgt diverse sportsudstyr lige siden 1964.

”I Ama’r Sporrt sætter vi en ære i at være en lille sportsbutik. Vi er lokale, det har vi altid været, og det vil vi altid være. Vi tror på at det er den bedste måde at bevare kontakten med kunderne, og det er måden, hvorpå vi kan vide ting om den enkelte kunde, som de ikke engang selv vidste. For eksempel kan vi foreslå den rigtige fodboldstøvle, når vi ved, at dit hold spiller på kunstgræs,” siger Hanse, indehaver af Ama’r Sport.

Der sælges udstyr til både klubber, private og erhverv, og det er alt fra udstyr til landevejscykling til fodboldstøvler og tennisketsjere.

” Vi har specialiseret os i udstyr til fodbold, og vi er en af de førende forhandlere på Amager på dette område. Vi er dog fans af alle sportsgrene, og derfor har vi også et bredt og alsidigt sortiment, og som en ægte lokalbutik, så har vi også en omfattende viden om samtlige de produkter vi sælger, og den deler vi gerne ud af,” siger Hanse.