A’SIGN sørger for synligheden

A’SIGN er eksperter, når det drejer sig om at skabe synlighed via skilte, bilreklamer, bilindpakning, bannere, flag og så videre. Virksomheden i Kastrup har i mange år været medspiller via eksponeringen til samarbejdspartnerne i netværket hos Fremad Amager. Med mere end 20 års erfaring i skiltebranchen er der stort fokus på synligheden, når der skal produceres til kunderne.

”A’SIGN er et skiltefirma, og vi producerer alle former for skilte, herunder lysskilte, byggepladsskilte, facadeskilte mv, og derudover dekoreres rigtig mange varebiler, lastbiler og busser – ”da vi mener at synlighed tæller”. A’SIGN står for hele pakken, lige fra det grafiske oplæg til det færdige produkt, ” siger ejer og produktionsansvarlige Gitte Mailling.

For Gitte Malling og resten af teamet hos A’SIGN giver det rigtig god mening, at de er tilbage som netværkspartner.

”Vi er efter to års pause tilbage som sponsor i Fremad Amager regi. Vi er et Amager-firma og skal selvfølgelig indgå i sponsorgruppen omkring Øens hold. Vi ser frem til at være med på tæt hold igen og være en del af den spændende udvikling i klubben,” siger Gitte Malling.