Bacher Work Wear klæder dig godt på

Bacher Work Wear har siden 1897 leveret kvalitets arbejdstøj til de hårdt arbejdende danskere

Det er alt lige fra arbejdsbukser og arbejdsjakker til uniformer, sikkerhedssko og mundbind. Bacher A/S har siden 1983 været ejet og drevet af familien Jensen, og i dag er det Peter Vallentin, der er tredje generation, som står i spidsen for virksomheden. Bacher leverer i dag arbejdstøj og uniformer til hele verden, og det kræver, at der er styr på logistikken.

”Som en global virksomhed med kunder i hele verden er det vigtigt at logistikken er på plads. Derfor har vi et stort og moderne logistikcenter, hvorfra vi sørger for, at de rette pakker kommer frem til både nationale og internationale kunder,” siger Peter Vallentin.

Der er helt naturligt sket rigtig meget siden virksomheden blev etableret tilbage i 1897. Den gang tænkte man ikke på CSR, men det er i dag et vigtigt element i den virksomhed som Bacher Work Wear er i dag.

” Hos Bacher Work Wear har vi stor fokus på at blive en mere bæredygtig leverandør og vi søger løsninger bredt i markedet.

Vi er i de sidste par år begyndt at arbejde meget mere strategisk med bæredygtighed og CSR, hvilket blandt andet har resulteret i nogle spændende opgaver og samarbejder.