Balder leverer hjem til danskerne

Balder er et ejendomsselskab, der bygger, udvikler og administrerer ejendomme i København og på Sjælland. Fokus er især på lejeboliger, men Balder ejer også flere hoteller og erhvervsejendomme. Lejeboligerne er fordelt ud over Høje Taastrup, Hillerød, Helsingør, Solrød og Havneholmen, Østerbro, Amager Strand og Ørestad i København.

»Vi ved, at et hjem er mere end en bolig. Det er en følelse af tryghed og af at høre til. Et godt nabolag er derfor essentielt, hvorfor alle vores boliger er placeret i aktive, fremsynede og gennemtænkte nærområder,” siger Udlejningschef Cille Junge.

For Balder er det ligeledes vigtigt, at boligerne er placeret i områder, som tilgodeser alle familiens behov.

»Det er et nabolag, hvor hverdagen fungerer – tæt på institutioner, indkøb, kultur og grønne arealer, og altid tæt på offentlig transport og storbyens puls. Kort sagt – de perfekte rammer om en inspirerende hverdag med plads til gode stunder,« siger Cille Junge.

Balder Danmark udspringer af det svenske børsnoteret selskab Fastighets AB Balder, der har hovedsæde i Göteborg og blev grundlagt i 2005. Koncernen administrerer i dag mere end 1.200 ejendomme.

»Med 16 års erfaring og mere end 600 medarbejdere bygger vi i Balder på et solidt fundament af både erfaring og stabilitet,« siger Cille Junge.