Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Best practice education ApS

Optimere din og dine medarbejderes arbejdsdag

Siden 2000 har Best Practice Education specialiseret sig I, hvordan hverdagsprocesserne kan optimeres i små, mellemstore og store virksomheder.

Hvis du gerne vil have hjælp til effektivisering, optimering og vækst i din virksomhed, så er Best Practice Education den oplagte samarbejdspartner. Best Practice Education tilbyder en bred vifte af kurser og ydelser, som alle kan være med til at optimere diverse processer i det daglige. Best Practice Education ejes og ledes af Ulrik Minet, der har mere end 20 års erfaring med kurser og rådgivning i effektivitet, optimering og vækst.  Kurserne udbydes via forskellige samarbejdspartnere og kan blandt andet omhandle personlig effektivitet, Microsoft365, team samarbejde, effektive møder og salgstræning.

»Det er vigtigt for os, at vi altid leverer et højt udbytte, da vi er dybt afhængige af, at vores kunder genkøber vores kurser og ydelser. Derfor aftaler vi i samarbejde, hvad forventningerne er til udbyttet. På den måde ved både kunden og vi, om kurset eller ydelsen er succesfuld,« siger indehaver Ulrik Minet.

Undervisningen på de forskellige kurser foregår både live og virtuelt, og det skyldes ikke kun Corona.

»Den allerbedste oplevelse og udbytte opnås ved at kombinere de forskellige leveringsmetoder. Det giver både effektivitet og fleksibilitet i kurset eller ydelserne, « siger Ulrik Minet.