BLP Tagdækning

BLP Tagdækning sikrer taget

Det er et mantra for BLP Tagdækning at levere arbejde af allerhøjeste kvalitet til kunderne. Kunderne er både private og store virksomheder som Københavns Kommune, Danske Bank, Københavns Lufthavn og Dong Energy.

”Vi har heldigvis en masse glade og tilfredse kunder, som anbefaler os til andre, og det har vi fordi, vi altid levere høj kvalitet. Derfor kommer kunderne også af sig selv, og det er vi meget glade for,” siger Bent Poulsen, der stiftede BLP Tagdækning tilbage i 1986, og som har drevet virksomheden fra de nuværende lokaler på Kirstinehøj siden 2001.

BLP lægger tagpap, laver tagisolering og ovenlysvinduer samt faldsikring. BLP Tagdækning har en Icopal plus garanti, hvilket betyder, at der opnås 15 års fuld garantifor skader og mangler på både materialer og udførelse samtidige med at følgeskader også er dækket. For at opnå denne garanti skal BLP Tagdækning efterleve en lang række af strenge krav i forhold til erfaring, kvalitetssikringssystemer, løbende uddannelse og økonomisk soliditet.

Bent Poulsen er fra Amager og BLP Tagdækning støtter en bred vifte af idrætsklubber og udøvere på Amager. En af dem er fremad Amager.

”Jeg er fra Amager, så derfor skal jeg naturligvis støtte op om klubben og være en del af netværket,” siger Bent Poulsen.