Jan Nygaard AS lever af tilfredse kunder

Jan Nygaard AS er en af landets største BMW-forhandlere

Med fire forretninger i henholdsvis København, Kgs. Lyngby, Ishøj og Ejby er Jan Nygaard AS en af landets største BMW-forhandlere.

Ud over BMW så forhandles der også Mini, og mere end 10.000 BMW og Mini ejere serviceres hvert år i de fire butikker, hvor man gør alt for at levere en oplevelse ud over det sædvanlige inden for både salg og eftermarked.

”Tilfredse kunder er vores levebrød og en daglig bedømmelse fra vores kunder, hvad angår kvalitet og service, er med til at sikre et øget fokus og er blandt årsagerne til, at vi år efter ifølge FDM Autoindex, kåres til det bilmærke i Danmark med flest tilfredse kunder,” siger Nicki Manhattan, der er salgschef hos Jan Nygaard AS.

Når man besøger Jan Nygaard AS, så kan man også gøre det med god samvittighed, da bæredygtighed er et væsentligt element. Således er alle værksteder miljøcertificeret, og BMW er igennem en lang årrække kåret til et af verdens mest bæredygtige bilmærker. Jan Nygaard AS er i der hele taget et moderne og dynamisk bilhus.

”Vi er et aktivt og dynamisk hus, hvor vi giver kunderne mulighed for at deltage i spændende arrangementer i vores BMW Experience Center. Det kan være alt fra koncerter, konferencer, udstillinger og messer til kokkehold og vinsmagning,” siger Nicki Manhattan.