Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Bowlernes Bowling center

Et bowlingcenter for alle

Når de fleste tænker på bowling, så forbinder de det udover kugler og kegler, også med øl og fest. Det kan også kombineres hos Bowlernes Bowling Center, som blandt andet byder på et stort udvalg af øl og andre drikkevare, samt selvfølgelig partybowling hver fredag og lørdag fra klokken 19.45. Stedet er dog også for dem, som gerne vil spille bowling på et mere seriøst plan, og det er vigtig for indehaverne Finn og Karin Christiansen, at der er plads til alle typer af spillere i deres center.

” Vi var kede af, at hallen havde fået ry for, at den kun blev brugt til løsbowling, og så gik vi ind i det. Vi vil gerne vise verden, at turneringsbowling godt kan gå hånd i hånd med løsspillere, party og børnefødselsdage,” siger de to, som er passioneret bowlere, og begge spiller turneringsbowling.

Centeret byder også på en restaurant, samt en bar og en cafe. Derudover er det muligt at afholde møder og konferencer med op til 100 mennesker.

”Vi kan tilbyde vores populære dagsmøde med fuld forplejning, eller man kan leje lokalet alene. Arrangementet kan eventuelt afsluttes med sjov og spas på bowlingbanerne – herunder Bingo Bowling  – og derefter en lækker middag i restauranten, ” siger Finn og Karin.