Bygma Amager har mange loyale kunder

Bygma på Amager er en del af Bygma Gruppen, som i dag beskæftiger mere end 2400 ansatte fordelt over mere end 100 forretninger i hel Norden.

Et fælles kendetegn for de mange Bygma forretninger er, at der er en ambition om vækst, bæredygtighed og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed, der bidrager positivt til samfundet. Bygma er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. En af de mange forretninger ligger på Amager, hvor man i 2019 udvidede butikken, så den i dag rummer 1300 kvadratmeter.

Lasse Reimers er trælastdirektør for Bygma Amager, og han er ikke i tvivl om, hvad der udover den flotte butik, karakteriser Bygma Amager.

” Bygma Amager har cirka 40 medarbejdere, og forretningen er karakteriseret ved en god stemning, både internt blandt medarbejderne og i forhold til de mange loyale kunder, der blandt andet tegner sig for et stort afhenter-salg. Jeg lægger stor vægt på at fastholde det gode personale, så vi kan bevare den gode kontinuitet, som er med til at sikre den høje kundeloyalitet vi oplever,” siger han.