Christensen Kjærulff

Din økonomiske sparringspartner

Christensen Kjærulff er et veletableret mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma, som primært har små og mellemstore virksomheder og privatpersoner i kundekartoteket. En stor del af kunderne er trofaste kunder, som har været tilknyttet i mange år.

”Mange har været tilknyttet i flere årtier og betragter os som en loyal og dedikeret partner, der spiller en essentiel rolle i virksomhedens udvikling,” siger Anders Nielsen, der er statsautoriseret revisor og partner i Christensen Kjærulff.

Christensen Kjærulff beskæftiger i dag cirka 110 medarbejdere, som hver dag knokler for at efterleve virksomhedens mission, der lyder som følgende.

’I alle vores relationer sætter vi mennesket først, og vi er drevet af det personlige engagement. Et fagligt velfunderet og tæt forhold sikrer, at vi bliver betragtet som den primære økonomiske rådgiver’.

En mission Anders Nielsen uddyber på følgende måde.

”Vi engagerer os personligt og fagligt og investerer tid og arbejde i at lære vores kunder godt at kende, så vi kan rådgive dem bedst muligt. Hver dag møder vi nye problemstillinger, men vores målsætning forbliver den samme – at være den bedste og tætteste økonomiske sparringspartner for vores kunder.”