Circle K Danmark A/S støtter Fremad Amager

Circle K er blandt Skandinaviens førende leverandører inden for brændstof og convenience

Circle K er godt kendt på Amager. De har hele ni Circle K og INGO stationer placeret fra Dragør til Amagerbro. Med et Circle K EUROPE Card kan I tanke på alle 440 Circle K, INGO og 1-2-3 stationer placeret rundt omkring i hele Danmark – og hvis I ønsker det, er det også muligt at bruge kortet på mere end 20.000 stationer i 32 lande i Europa.

Circle K er mere end bare brændstofpriser. Circle K har kvalitetsprodukter hele vejen rundt og er fuldt ud bevidste om, at god service er en nødvendighed for erhvervskunder. Circle Ks mission er at gøre deres kunders hverdag nemmere – derfor står de til rådighed 24/7 – når bilen skal tankes, sulten skal stilles eller der er brug for telefonisk hjælp til at komme hurtigt videre.

Som en del af Øens Erhvervsnetværk, tilbyder Circle K naturligvis gode priser på brændstof, bilvask og kør-videre-produkter. De bidrager også med ekspertviden til snakken om den grønne omstilling. I Skandinavien fokuserer Circle K både på el, flydende el og biobrændstoffer for at drive hele branchen fremad.