Clewa Solutions har styr på mandskabet og rengøringen

Dine udfordringer vores løsninger

Clewa Solutions ApS er en forholdsvis ny virksomhed med lige godt to år på bagen. Clewa Solutions ApS er stiftet af Christian Mortensen med mottoet ’dine udfordringer vores løsninger’. Det kan være diverse udfordringer i forhold til rengøring og arbejdskraft, da Clewa Solutions ApS er et rengøringsfirm samt personale- og vikarbureau, og hvad inkluderer det lige?

”Det betyder blandt andet, at vi har specialiseret os inden for professionelle vikar- og rengøringsløsninger. Vores dygtige medarbejdere gør rent for både private og erhverv i hele Storkøbenhavn og omegn. Derudover udlejer vi personale til alt fra hoteller og restauranter til kantiner, eventsteder og andre rengøringsfirmaer, som pludselig står og mangler medarbejdere af den ene eller anden årsag. Vi kalder det mandskabsudlejning,” siger Christian Mortensen.

Et kodeord for Clewa Solutions er fleksibilitet, som betyder, at andre virksomheder kan få en fast medarbejder tilknyttet i en periode, his der er behov for det, men løsningen kan også være, at der opstår et akut behov på grund af sygdom, og der kan Clewa tilbyde kvalificeret arbejdskraft.

”Det er altid kundens behov, som er i centrum, og vi vil altid levere et højt niveau af kundeservice og kvalitetsarbejde. Vi ved dog også, at det kræver dygtige og glade medarbejdere, så derfor gør vi meget ud personalepleje og sikre, at vores medarbejdere har den relevante viden,” siger Christian Mortensen.