Combi Byg

Et ansvarsfuldt entreprenørselskab

Det ligger måske allerede lidt i navnet Combi Byg, at der er tale en virksomhed som kan tilbyde en kombination af mange forskellige typer af håndværk – og det kan Combi Byg. Firmaet er nemlig en erfaren entreprenørvirksomhed med en bred vifte af kompetencer i egenproduktion og stor erfaring med ledelse af hoved- og totalentrepriser.

”Vi udfører fag- hoved- og totalentrepriser inden for alle genrer af byggeriet. Ud over de mange opgaver vi løser i samarbejde med vores dygtige underentreprenører, udfører vi fagentrepriser i egenproduktion, inden for glarmester-, murer-, tømrer-, maler-, VVS- og kloakarbejder,” siger Jens Larsen, der er direktør i Combi Byg.

Combi Byg udfører større og mindre opgaver, og blandt dem har Combi Byg været hovedentreprenør på projekterne Novo Nordisk i Bagsværd og på Ellebjerg skole for Københavns Kommune – af udførte fagentrepriser kan nævnes Køge Gymnasium og Københavns Rådhus.

” Vi leverer altid et stykke arbejde af høj kvalitet, og det kan vi blandt andet gøre fordi vi har nogle virkelig dygtige medarbejdere, som vi er meget stolte af, og vi gør meget for at sikre dem et godt og sikkert arbejdsmiljø, da vi af erfaring ved, at der skal tilfredse medarbejdere til for at levere et godt resultat,” siger Jens Larsen.