Custom Coffee

Den gode kaffeoplevelse

Custom Coffee har 20 års erfaring med danskernes kaffesmag, og vi har kaffebønnerne der passer dertil – Altid økologisk og Fairtrade selvfølgelig.

Kaffe er egentligt en simpel drik. Hæld kogende vand over ristede kaffebønner. Men kaffebønnernes rejse starter lang tid før kogende vand. Den starter på plantager og blandt mennesker som er ansat til at dyrke jorden og høste kaffen. Og hvis man ønsker at din kaffe ikke blot skal smage godt, men også tage hensyn til mennesker og miljø, så kan certificeringer som økologi, Fairtrade, UTZ og Rainforest Alliance være et godt sted at starte.

Kaffebønnerne gør det ikke alene, udstyret skal også være i orden! Men små caféer, virksomheder, hoteller eller café kæder har alle forskellige behov. Som kunde hos Custom Coffee står vi altid klar med hjælp og rådgivning til at finde den helt rigtige løsning på espressomaskiner, kværne eller fuldautomatiske maskiner.

Og selvfølgelig leverer vi også sukker, rørepinde, rengøringsmidler, Bionedbrydelige To-go kopper og låg, kaffefiltre, chai the, sirup, porcelænskopper og meget mere. Kort sagt – du behøver kun at handle et sted.

Desuden afholder vi kaffekurser og uddannelse af dit personale, samt er sparringspartner omkring markedsføring og grafisk produktion til caféer.

Vi elsker Fremad Amager, da de med høje ambitioner og udvikling vil gøre en forskel. Præcis som os hos Custom Coffee.

I Øens erhvervsnetværk får vi en masse sparring og input fra andre firmaer og erhvervsdrivende. Vi udvider og styrker vores netværk, samt bliver klogere på flere brancher.

Vores indsats kan smages på sidelinen for alle på stadion. Derudover ønsker vi at alle erhvervsnetværket får mulighed for at opleve hvad kaffe i super kvalitet kan bringe af glæde. Både hos dem selv og deres ansatte.