DSH-Media kan styrke dit visuelle udtryk

Daniel Soliman Hansen er indehaver af DSH-Media, hvor han blandt andet bruger sine store kreative og tekniske evner til at fotografere, filme og animere.

Et godt billede kan som bekendt sige mere end 1000 ord, men det er ikke altid så nemt at få taget det gode billede. Det er her DSH-Media og fotograf Daniel Soliman Hansen blandt andet kan hjælpe. DSH-Media har stor erfaring med blandt andet virksomhedsfotos til hjemmesider og brochurer.

»Jeg har stor erfaringen inden for fotografering og videoproduktion, ligesom jeg også arbejder med animation, klipning og billedbehandling. Jeg har blandt andet løst opgaver for store virksomheder som Relatel, Codan, Arbejdernes Landsbank og Mercedes Benz. Min store styrke er mine tekniske evner kombineret med et godt øje fra det kreative og æstetiske,« siger Daniel Soliman Hansen.

Daniel Soliman Hansen er født og opvokset på Amager, så for ham giver det rigtig god mening at være en del af den lokale fodboldstoltheds erhvervsnetværk. Ud over støtten til klubben håber han selvfølgelig også på at møde nye potentielle kunder og samarbejdspartnere.

»Jeg har allerede løst opgaver for blandt andet Elimar, som også er en del af netværket, og jeg håber, at netværket ud over spændende arrangementer kan sætte mig op med nye samarbejdspartnere og potentielle kunder,« siger Daniel Soliman Hansen.