Dystan & Rosenberg

Dystan & Rosenberg

Miljøvenligt trykkeri

Trykkeribranchen har gennemgået en gevaldig forandring igennem de seneste årtier, og Dystan & Rosenberg er et af de få trykkerier, som ikke er en del af en større kæde. Virksomheden med adresse i Ballerup kan bryste sig af at kunne levere alt fra dit lille visitkort til print i kæmpe format, og de gør det ud fra devisen, det skal være høj kvalitet med hurtig eksekvering.

”I og med at vi har det hele inhouse så kan vi levere lynhurtigt, da vi kan lave det hele selv. Vi er også fleksible i forhold til arbejdstid, og hvis en opgave kræver det, så kan vi tage natten til brug,” siger Anne Ravndal, grafisk rådgiver hos Dystan og Rosenberg.

Dystan og Rosenberg leverer tryksager til virksomheder i hele landet, og det er også dem, som trykker kampprogrammet, når Fremad Amager spiller på hjemmebane. Det er tryksager, som tager højde for miljøet, da man hos Dystan & Rosenberg er meget miljøbevidste.

”Vi forholder os dagligt til miljøet, når vi skal vejlede om tryksager, eller når vi skal vælge tryk metoder og bortskaffe papir til genbrug,” siger Anne Ravndal, som samtidige forklarer, at Dystan & Rosenberg er miljøcertificeret med Svanemærke og FSC, som betyder, at man er med til at sikre naturen og de sociale forhold, der hvor det træ man bruger, kommer fra.

Dystan og Rosenberg beskæftiger i dag 24 medarbejdere, som er trykkere, produktionsarbejdere og funktionærer, og de er glade for deres medlemskab af erhvervsnetværket.

”Vi opkøbte for år tilbage et trykkeri på Amager, og så kom klubben med i puljen. Vi er rigtig glade for det netværk og de relationer, vi får igennem Øens Erhvervsnetværk,” siger Anne Ravndal.