Dystan & Rosenberg

Dystan & Rosenberg

Mit navn er Anne Ravndal – jeg er uddannet litograf og har over 30 års erfaring fra mit arbejde på trykkerier. Jeg servicerer mine kunder fra Dystan & Rosenberg med produktion i Ballerup. De er bl.a. Restaurant Alchemist og Noma, Kammeradvokaten, Dansk Industri m.fl.

Hvis vi selv skal sige det: Vi er den bedste tryksagsleverandør der findes. Vores kunder, som også er industrivirksomheder, kreative reklamebureauer og desuden mange andre trykkerier, fremhæver os især for et serviceniveau langt ud over, hvad man kan forvente, og desuden evnen til at få det umulige til at lykkes.

I vil som kunde hos Dystan & Rosenberg opleve professionel rådgivning, hurtige respons- og leveringstider og et højt kvalitetsniveau. Det er alt sammen med en grøn profil og til den rigtige pris, da vi har hele produktionsprocessen i huset og udnytter vores produktionsudstyr optimalt.

Vi er naturligvis certificeret til både Svanemærkning og FSC

Jeg ser frem til et uforpligtende møde, hvor jeg belyser hvorfor, vi er den helt rigtige samarbejdspartner til jeres grafiske løsninger. Du er altid velkomne på trykkeriet – hvis du vil se produktionen og lade dig inspirere.

Jeg glæder mig til at møde dig.