Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Danmarks største bilforhandler har fokus på den enkelte kunde

Danmarks største bilforhandler har fokus på den enkelte kunde

Ejner Hessel er landets største bilforhandler, men det nære betyder stadig en masse. Derfor er Ejner Hessel også netværkspartner i Øens Erhvervsnetværk.

Ejner Hessel har en lang historie bag sig, da virksomheden startede helt tilbage i 1968, hvor Ejner Hessel begyndte at købe og sælge svenske lastbiler i Herning. Forretningen voksede dog, og i 1971 flyttede man til større lokaler i Brande, hvor hovedsædet stadig ligger den dag i dag. Ejner Hessel er dog i 2021 til stede over hele Danmark med afdelinger, hvor der sælges Mercedes, Ford, Renault og Dacia. Derfor er Ejner Hessel selvfølgelig også beliggende på Amager, hvor der sælges nye og brugte Ford, Renault og Dacia. Ud over afdelingen på Amager, så har Ejner Hessel blandt andet også en afdeling i Valby. For Ejner Hessel har det altid været vigtigt at bakke op om lokalområdet, og derfor er det også helt naturligt, at man i dag bakker op om Fremad Amager, selvom hovedsædet ligger i Brande.

»Selvom vi er en bilforhandler med afdelinger over hele landet, så betyder nærmiljøet rigtig meget for de enkelte afdelinger. Derfor er det også naturligt for os, at vi støtter op om Fremad Amager,” siger Zean Ebbe Kjær Madsen, der er salgskonsulent Hos Ejner Hessel på Amager.

Et kendetegn for virksomheden har lige siden begyndelsen i 1968 været, at man altid har gået en ekstra mil for at løse kundens problem, og sådan er det også i Valby og på Amager.

»For os er kunden altid det vigtigste, og det er ligegyldigt, om det er en stor eller lille kunde. Det vigtigste for os er at få løst kundes problem, hvis det er en bil, der skal laves, eller at finde den rigtige nye eller brugte bil,« siger Zean Ebbe Kjær Madsen.