Elimar A/S er mere end en almindelig elektriker

En moderne el-installationsvirksomhed skal i dag kunne meget andet en at trække kabler og installere stikkontakter.  Det ved man også hos Elimar A/S, som selvfølgelig udfører alle de klassiske elektrikeropgaver, men som også er fuldt bevidste om, at en elektriker i dag skal kunne andet end det man skulle kunne for 25 år siden.

”Vi er en del af TS-Gruppen, hvor vi altid sørger for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er opdateret, og kan sikre kunden den optimale løsning,” siger Jesper Elimar Petersen, der er indehaver af Elimar A/S.

Derfor har man hos Elimar også meget fokus på miljøet og den nyeste teknologi. Som en del af TS-gruppen er der en separat vejledningsafdeling, som arbejder målrettet på at udvikle miljørigtige løsninger.

”Energibevidsthed er et samfundshensyn, men det er også et spørgsmål om kontante besparelser for både forbrugere og erhvervsdrivende. At kunne tilbyde energibesparende el-installationer er vigtigt for os. Derfor har vi også et team af uddannede og erfarne eksperter, der ikke beskæftiger sig med andet. Det giver os mulighed for at tilbyde komplette løsninger, der ikke alene reducerer energiomkostninger, men også reducerer forbruget,” siger Jesper Elimar Petersen.