Den fleksible og sunde måltidskasse

Get Fit Food serverer sunde måltidskasser, som du selv kan sammensætte alt efter, hvor sulten du er

Der er hver uge ni forskellige retter, inklusiv tre kolde salater, i tre forskellige portionstørrelser at vælge imellem, og man bestemmer selv, hvor mange måltider man ønsker at bestille hver uge. Maden kan holde sig i en uge og den ska blot varmes i 3-4 minutter i mikroovnen eller 15-20 minutter i en forvarmet ovn.

”For os er det vigtigt, at det er fleksibelt og sundt. Der er mad til dem som ønsker at tabe sig, og der er til dem, som ønsker at tage på. Afhængigt af hvor i landet man bor, så bliver maden leveret tirsdag eller torsdag, og det er også disse to dage, man selv kan afhente sin mad hos os i Skovlunde,” siger Martin Thorup Dinesen, der er stifter af Get Fit Food.

Maden er MAP-pakket, hvilket betyder at den har en holdbarhed på syv dage på køl fra den dag maden bliver leveret eller afhentet.

Det hele begyndte i en 2-værelses lejlighed, hvor han lavede mad til to venner for at supplere sin SU. Nu har han sit eget storkøkken, er uddannet kok og fitness-instruktør og har taget en uddannelse i anatomi og fysiologi.

”Jeg er selv vild med at træne, og jeg ved, hvor vigtigt, det er med den rette kost alt efter om man ønsker at blive større og stærkere, eller man vil tabe sig. Derfor tilbyder vi blandt andet også at folk kan sammensætte deres egen måltidskasse alt efter hvad deres målsætning er,” siger Martin Thorup Dinesen.