Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Grant Thornton

Din revisor og rådgiver hele vejen rundt

For Grant Thornton er revision og rådgivning to sider af sammen sag. Med 60.000 ansatte på verdensplan er virksomheden en stor global aktør, men i Danmark er fokus ikke på de helt store virksomheder.

» Vi henvender os især til den små og mellemstore virksomheder, og det afspejler sig også i vores medarbejderstab. Vi er ikke specialister på et bestemt område, men i stedet har vi en bred viden inden for hele paletten omkring revision og skat, og det passer rigtig godt til de små og mellemstore virksomheder,« siger Morten Grønbek, Statsautoriseret revisor og partner i Grant Thornton.

Grant Thornton skiller sig også ud ved, at de meget gerne vil have et tæt forhold til deres klienter, da det giver det bedste resultat.

» Vi har den holdning, at det er nemmere at rådgive en klient, man har et tæt forhold til. Derfor kan vi også godt finde på at komme uanmeldt forbi til en kop kaffe og en uformel snak, da det kan give nogle nye oplysninger, som vi kan bruge til at hjælpe klienten,« siger Morten Grønbek.

Grant Thornton har cirka 280 ansatte i de danske afdelinger med kontorer i København Ø, Roskilde Syd og Hillerød. Kunderne er fordelt over hele landet, så derfor er det også naturligt at være en del af et netværk som Øens Erhvervsnetværk.

»vi vil gerne støtte op om de forskellige lokalområder, og vi har ansatte som bor på Amager, som repræsenterer os i netværket, « siger Morten Grønbek