Green Wind Energy

Green Wind Energy

Eksperter i vindmølleprojekter

Green Wind Energy er en del af Green Wind Group med hovedsæde i Berlin og med kontorer i Århus og København. Green Wind Energy udvikler vindprojekter i Tyskland og Danmark, og de er eksperter i at kombinere den nyeste viden om vind med de mange års erfaring virksomheden er i besiddelse af. Green Wind Energy samarbejder med kommuner, borgere, institutioner, landejere og investorer, som ønsker at udvikle grøn energi i form af vindkraft.

” Det er en kompliceret og langvarig proces at få lov til at opstille vindmøller. Typisk tager det 3-5 år, før alle tilladelser er på plads, møllerne er opstillet og i drift. Vi hjælper med alt fra projektudvikling af såvel nye vindmølleprojekter, samt repowering, som er en udskiftning af eksisterende anlæg med nye, større anlæg med en væsentlig større produktionskapacitet, hvor det er vigtigt for os at få en positiv holdning fra de lokale borgere og myndigheder,” siger John Hansen, som er konsulent for Green Wind Energy i Danmark.

Green Wind Energy ejer selv et stort antal vindmøller, ligesom de varetager service af andre investorers møller. Alle møller er onshore, men samtidig har de har overvågning af forskellige offshore vindmølleparker.

”At etablere vindmøller offshore kræver væsentlig større muskler end til lands. Derfor er det primært institutionelle investorer der udvikler disse projekter. Til gengæld tager Green Wind Energy sig af overvågning i døgndrift af disse møller på vegne af ejerne,” siger John Hansen, der som virksomhedens repræsentant i København, har været en del af netværket i fire år.

”Netværket har faktisk været en tur til Berlin for at se vores virksomhed dernede, og jeg synes netværket giver nogle rigtig gode relationer,” siger John Hansen.