Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Gunnar Madsen Vinhandel

Specialister i vin og
andet godt til ganen

Hvis du har et ønske om at forkæle, venner, familie eller forretningsforbindelser med lidt lækkert til ganen, så har Gunnar Madsen Vinhandel et kæmpe udvalg

Gunnar Madsen Vinhandel har i snart 100 år forkælet kunderne med lækkerier af flydende og fast form. I begyndelsen var det især tobak og vin, som fyldte hylderne, men vin kom med tiden til at fylde mere og mere. Det gør det stadig den dag i dag, men efter at den nuværende indehaver Rene Stenvig overtog forretningen tilbage i 2009 er sortimentet blev udvidet, så der nu sælges alt fra kvalitetsvin og øl, til special chokolade, lakrids og lækker kaffe.

»Vi sælger et bredt udvalg af delikatesser, men også mere almindelige produkter inden for de varekategorier vi fører,« siger Rene Stenvig, der gør alt for at leve op til det gamle motto, der har været en del af forretningen siden begyndelsen i 1927, som lød.

’Hvorfor ind til byen tørne, når varen er på Madsen’s hjørne’.

Gunnar Madsen Vinhandel tilbyder også forskellige former for smagskasser med forskellige vine i, der er en oplagt gavemulighed. Derudover bydes der på forskellige events og smagninger.

»Vi afholder blandt andet whiskysmagning og portvinssmagning, ligesom vi arrangerer forskellige vinforedrag. Det er både for trofaste kunder og andre interesserede,« siger Rene Stenvig.