Den lokale bank med kvalificeret rådgivning

Handelsbanken Amager er en del af de mere end 40 filialer, der er fordelt ud over Danmark

Det betyder dog ikke, at Handelsbanken Amager er underlagt strenge retningslinjer fra oven. Banken er nemlig selv ansvarlige for deres egen forretning, herunder kundetilfredshed, markedsføring, priser og medarbejdere, og det er også derfor Handelsbanken kalder sig en lokal storbank.

”Vi operer som en helt lokal bank, tilsat den globale koncerns muligheder for at give vores kunder de bedste produkter og ydelser på markedet. Vi sætter altid kunden i centrum, og det mener vi helt bogstaveligt, for vi er en kundeorienteret bank og ikke en produktorienteret bank. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde, og vi har ingen interne salgskampagner, standardløsninger eller bonusordninger. Vi tilbyder kunderne de ydelser, de efterspørger, og som passer til deres behov. Det giver, efter vores mening, et solidt grundlag for en høj kundeloyalitet og en langvarig relation,” siger Michael Bang Pedersen, der direktør i Handelsbanken Amager.

Netop fokus på det lokale betyder også, at rådgiverne har et nært kendskab til det område, som den enkelte filial dækker, og dermed er i stand til at tage beslutninger sammen med kunden.