Holger Danske flytter stort og småt

Vi klarer alle typer af opgaver

Holger Danske flytteforretning har eksisteret i mere end 40 år, og er i dag en topmoderne flytteforretning, som kan klare alle typer af små og store opgaver. Holger Danske Flytteforretning beskæftiger 40-50 mand, alt afhængigt af, hvor travlt der er, og langt de fleste flyttemænd har gennemgået en 3,5 år lang flytteuddannelse.

”Vi synes, det er vigtigt at uddanne vores flyttemænd, da det er en garanti for, at de kan yde det stykke arbejde og den service, som vi forventer, ligegyldigt hvad det er for en type af flytteopgave,” siger Tommy Besby, der står i spidsen for Holger Danske Flytteforretning.

Hos Holger Danske Flytteforretning har man qua de mange år i branchen og de veluddannede flyttemænd stor erfaring med alle former af flytninger. Det er lige fra den almindelige lejlighedsflytning til en totalløsning, hvor Holger Danske står for alt fra nedpakning og afmontering af inventar til hovedrengøring.

”Vi kan også hjælpe med virksomhedsflytninger, hvor vi an hjælpe med konsulentbistand og hjælp til at fastsætte budgetter, tidsplaner og specielle løsninger. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, og derfor anbefaler vi, at man kontakter os hurtigst muligt i flytteprocessen, så vi kan gøre jeres erhvervsflytning til en succes,” siger Tommy Besby.

Udover privat og erhvervsflytning så tilbyder Holger Danske Flytteforretning også møbelopbevaring og lagerhotel.