Home Amager - Sundby – vi sælger din bolig

Når du sætter din bolig til salg hos home Sundby, bestræber vi os altid på et trygt og effektivt salg. Vi er stolte over at have en konstant høj kundetilfredshed og vi ved, at det forpligter.

Vi er et lille lokalt team, hvor alle er med i processen og hvor du altid kan komme i kontakt med én af os.

Vores home forretning er beliggende midt på Amagerbrogade, hvor der hver dag passerer mange mennesker forbi. Vores gode placering i bybilledet gør, at din bolig bliver set af mange potentielle købere. Vi dækker hele Amager og sammen med vores øvrige home forretninger, arbejder vi tæt sammen om dit boligsalg.

Hvis du søger et nyt hjem, så kan du finde drømmeboligen hos os. Vi har villaer, lejligheder, rækkehuse, andelsboliger, helårs- og fritidsgrunde til salg på Amagerbro, Amager Strand, Eberts Villaby, det Islandske kvarter, Sundby Øster, Sundby Vester, Ørestad og på Islands Brygge.

Vi bakker op om Fremad Amager og i særdeleshed det store arbejde der gøres for ungdommen på Øen. Vi er lokale og vil gerne være en del af fællesskabet.

Øens erhvervsnetværk er for os en mulighed for at møde ligesindede og få skabt lokale relationer, som kan være med til at skabe værdi for vores kunder.

Vi kommer med et stort netværk af lokale, hvor der er opbygget et stort tillidsforhold og hvor der behov for gode relationer.