Få hjælp til at blive set og hørt i hele Hovedstaden

Det ligger næsten i navnet, Hovedstadens Mediehus

Et mediehus med fokus på den danske hovedstad, og det er præcis, hvad man har hos Hovedstadens Mediehus. Det er her på 16 sal i Codan Bygningen på hjørnet af Gl. Kongevej og Vodroffvej, at hovedstadens lokalaviser bliver produceret. Amagerbladet, Østerbroavis, Nørrebro/Nordvestbladet, Vanløsebladet, Cityavisen, Kgs. Enghavebladet, Vesterbrobladet, Valbybladet og Frederiksbergbladet er alle annoncefinansieret medier, og det betyder, at man som annoncører kan målrettet sin markedsføring direkte mod en eller flere bydele, alt efter hvad man selv ønsker.

”Det er dokumenteret, at lokalaviser har et højt afkast i forhold til de investerede annoncekroner, og at man bliver opfattet som værende lokal, når man annoncerer i en lokalavis. Ud over vores ni lokalaviser så udgiver vi også en månedlig erhvervsavis i hele Storkøbenhavn, ligesom vi selvfølgelig er til stede online med Københavnliv.dk, hvor man kan annoncere 24/7, og segmentere sin annoncering helt ned til en helt specifik målgruppe” siger Dennis Rasmussen, der er kommerciel chef i Hovedstadens Mediehus.

Som en integreret del af hovedstaden så er det også helt naturligt, at Hovedstadens Mediehus har valgt at blive mediepartner i Fremad Amager. Det er en aftale, som er trådt i kraft i begyndelsen af 2021.

”Fremad Amager er jo Øens hold, og vi opfatter os selv som værende Øens mediehus. Så for os giver det rigtig god mening, at vi nu er mediepartner, og vi kommer til at skabe en masse synlighed omkring Fremad Amager og netværket i form af historier og særaviser,” siger Dennis Rasmussen.