Eksperter i energioptimering

Energioptimering til glæde for ejere og miljøet

Energi, miljø og bæredygtighed er på alles læber i disse tider, og hos Isolering AS er de eksperter i at energioptimere bygninger til glæde for både ejere og miljø. De har siden 2015 isoleret både nye og gamle samt store og små bygninger.

»Vores opgaver svinger meget i størrelse, og vi isolerer både hos private og erhvervsejendomme, og på gamle og nye bygninger. Vi har adresse i Hillerød og har typisk kunder øst for Storebælt, men vi har også erhvervskunder vest for,« siger Lars Friis, direktør i Isolering A/S.

Isolering A/S har i dag 30 ansatte, hvoraf 25 arbejder praktisk med isolering og energioptimering, mens de sidste fem er administrative medarbejdere. De laver alle former for isolering lige fra loftsisolering over hulmursisolering til facadeisolering og indblæsning af isolering imellem etageadskillelser.

Isolering A/S er Rockwoll certificeret, hvilket betyder, at der kun bruges kvalitetsprodukter til isolering, ligesom virksomheden skal leve op til en lang række kvalitetskrav.

Lars Friis der er direktør i og indehaver af Isolering A/S er selv fra Amager, så derfor var det også oplagt for ham at blive en del af Øens Erhvervsnetværk, selvom hans virksomheden har adresse i Hillerød.

»Jeg vil gerne støtte op om det lokale, og jeg nyder at komme på stadion. Netværket giver også mulighed for en masse gode kontakter, hvis man bruger det aktivt,« siger Lars Friis.