JJ Kommunikation skaber værdi for forretningen

JJ Kommunikation er din strategiske marketing- og kommunikationspartner. Vi skaber værdi på bundlinjen for dig og din virksomhed.

Hos JJ Kommunikation har vi altid fokus på at koble kommunikation med forretning og på at styrke kundens bundlinje. Hver dag rådgiver vi virksomheder om, hvordan de kan opfylde deres strategiske målsætninger. Vi leverer kvalitetsindhold til vores kunders målgrupper og løser opgaver for både private og offentlige virksomheder og organisationer.

Vores team består af erfarne specialister inden for kommunikations- og presserådgivning, videoproduktion, webudvikling, grafisk design og digital marketing. Sammen tænker vi 360 grader rundt om din kommunikation og marketing. Vi bruger de redskaber og kanaler, der skal til, for at I opnår større synlighed, får mere trafik på websitet og flere kunder.

Teamet er jeres eksterne kommunikationsafdeling, der udvikler dit website, driver dine sociale medier og sikrer, at dine gode historier får maksimal omtale.

Vi bakker op om Fremad Amager og Øens Erhvervsnetværk og arbejder ofte med direkte paralleller til sportens verden – eksempelvis ved at være målsøgende og dedikerede med fokus på samarbejde og ydmyghed.