JP VAGT – det sikre valg

JP VAGT er et velrenommeret vagtfirma, der løser alle typer af vagtopgaver i København og på Sjælland.

JP VAGT er et veletableret vagtfirma, som tilbyder sikkerhed til en bred vifte af forskellige kunder med forskellige behov. Ligegyldigt hvilke typer af vagtopgave, der skal løses, så er JP VAGT garant for en høj grad af professionalisme, da der internt i firmaet stilles strenge krav til vagterne.

»Når en kunde beder os løse en opgave, så er det fordi, de vil have sikkerheden i orden, og derfor lægger vi stor vægt på både handlingsevne og diskretion hos vores vagter. En god vagt skal nemlig kunne håndtere mange forskellige situationer, og vi stiller meget strenge krav til vores vagter, da deres professionalisme og ihærdighed er nøglen til vores klienters sikkerhed,« siger Jack Pedersen, der er direktør hos JP VAGT.

JP VAGT tilbyder sikkerhed ved en bred vifte af forskellige begivenheder og situationer. Det er lige fra sikkerhedsvagter til personalekontrol og portvagt, samt meget andet.

»Vi varetager næsten alle vagtopgaver og former for sikkerhed. Vi har altid en løsning, der passer, og man kan altid ringe til os, så finder vi den bedste løsning,« siger Jack Pedersen.