JR Servicefirma kan klare alt inden for ejendomsservice

JR Servicefirma har drevet professionel ejendomsservice igennem mere end 30 år. Kvalitet, service, fleksibilitet og tillid er nøgleord i virksomheden, hvor en lang række af kunderne har været med igennem alle årene.

Der er mange forskellige opgaver forbundet med at drive en ejendom, og JR Servicefirma har igennem en lang årrække stået for en bred vifte af forskellige opgaver på ejendomme på Amager, Frederiksberg og i København.

»Vi er en aktiv medspiller i forhold til drift og vedligeholdelse af ejendomme, hvor vi udfører alle former for vicevært- og varmemesteropgaver, herunder alt fra trappevask til rengøring af fraflytningsboliger med videre, « siger Jan Rostock, der er stifter og indehaver af JR Servicefirma.

JR Servicefirma udfører også mere sæsonpræget arbejde såsom snerydning, græsslåning og saltning, ligesom der kan udføres diverse småreparationer. JR Servicefirma kan altid tilpasse sig efter kundens behov.

»Vi leverer professionel ejendomsservice til store og små ejendomme, og det kan være fra alt fra enkelte opgaver til komplette løsninger. Ejendomsservicen bliver tilpasset jeres ønsker og behov, og den kan løbende justeres, så den altid er i overensstemmelse med ejendommens behov, « siger Jan Rostock.