Lokalbolig er den lokale ejendomsmægler på Amager

En central del af konceptet for Lokalbolig ligger i navnet

Lokalbolig er den lokale ejendomsmægler, og det gør sig selvfølgelig også gældende i de to butikker på Amager, som holder til i Holmbladsgade og i Kastrup.

”Vi sælger kun lokalt, da vi mener, det er lokalt, vi kan give den bedste rådgivning. Derfor ville vi eksempelvis aldrig sælge en lejlighed på Vesterbro Den ville vi i stedet sende videre til Lokalbolig på Vesterbro,” siger Brian Enoch Greve, der er indehaver af de to Lokalbolig-butikker på Amager.

Her hjælper man en lang række af kunder med køb og salg af lejligheder og huse, og det har man gjort siden 2005.

”Vi har været igennem en fantastisk udvikling, fra vi i begyndelsen havde to sager til salg, til vi nu sælger 150-200 boliger på Amager hvert år. Vi har desuden også en del udlejning af primært lejligheder,” siger Brian Enoch Greve.

Han forklarer en del af succesen med den rendyrkede fokus på det lokale, og så det store arbejde der lægges i præsentationen af hver enkelt bolig.

”Vi gør altid ekstra meget ud af præsentationen af hver enkelt bolig. Ligegyldigt om det er en kæmpe villa eller en etværelseslejlighed så laver vi video og har en professionel tekstforfatter tilknyttet. Hvor det andre steder skal tilkøbes, så er det en helt fast del af vores salgspakke,” siger Brian Enoch Greve.