Det alsidige ejendomsservicefirma

LRS Rengøring og Skadeservice er et alsidigt ejendomsservicefirma

Både i forhold til typerne af opgaver, der kan løses, og størrelsen af kunder, som opgaverne kan løses for. Opgaverne der kan løses spænder lige fra at kordinere forskellige håndværks grupper, skimmelsaneringer, hovedrengøringer, trappevask og græsslåning til rydning af loftrum, kælderrum eller lejligheder.

”Vi er meget alsidige og kan løse de fleste typer af opgaver. De fleste ansatte er uddannede håndværkere samt har forskellige skadeservice kurser, og kan også hjælpe med mindre håndværksopgaver, hvis der er behov for det. Vi er fleksible og sammensætter altid den god løsning for den enkelte kunde, og løser alle opgaver med høj kvalitet,” siger Lars Bangshof Nielsen, der er indehaver og direktør.

Over listen af specialopgaver, som LRS Rengøring og Skadesservide også kan løse, er fjernelse af graffiti stå for nøglesystemer og varmemesterservice. Derudover er skimmelsanering en opgave, som fylder mere og mere i ordrebogen.

”Det er forholdsvis nyt, at vi også kan tilbyde skimmelsanering, men det har været en stor succes,” siger Lars Bangshof Nielsen, som kender del af  de ansatte fra dengang de var børn og spillede bold, og det smitter også af på den service, som ydes.

”Vi har det rigtig godt internt, og de ansatte tilbydes en ordentlig løn og gode forhold. Det har også en positiv effekt på niveauet af det stykke arbejde, der bliver leveret hos kunden,” siger han.

Blandt kunderne er blandt andet lejlighedskomplekser, store offentlige boligforeninger, forskellige håndværks grupper samt kontormiljøer. Ingen kunden er for lille eller stor og vi tager aldrig mere arbejde ind end vi håndterer samt opretholde den gode kvalitet og service