Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Vin i verdensklasse til dig selv og dine kunder

Med sin centrale placering lige ved Langebro er Ludv. Bjørns Vinhandel det sidste, man ser, når man kører mod Amager

Forretningen har haft denne placering i mere end 100 år og samme ejer i 45.  Hvad de færreste imidlertid ved, er, at der under butikken gemmer sig den mest fantastiske og hyggelige vinkælder til brug for vinsmagninger eller bare et godt glas vin, samt et lager på langt mere end 100.000 flasker.

”Vi importerer selv vores vine direkte fra de enkelte producenter verden over og sparer dermed fordyrende mellemled”, udtaler vinhandler Michael Jensen, og fortsætter.

”Vi gør meget ud af selv at finde de enkelte producenter og smage på vinene, før vi tager dem hjem på hylderne. Det betyder også, at vi er ene-importør af de pågældende vine, som vi fører, og at du ikke finder dem hos andre vinhandlere eller supermarkedskæder,” siger han.

De primære kundegrupper er HORESTA og erhvervslivet over en bred kam, lige fra offentlige institutioner over advokatfirmaer til håndværksmestre. Men også private kunder fylder mere og mere.

”Specielt her under Corona-krisen, hvor vores webshop virkelig er kommet til sin ret.

Vi har gjort personlig og god service til vores varemærke ud fra devisen, at ikke to kunder og deres smagsløg er ens. Det betyder, at vi har et bredt udvalg fra det meste af verden, som kan tilfredsstille selv de sarteste ganer. Så lav et pit-stop inden du kører over Langebro og få et glas vin i vores hyggelige vinkælder, mens du i ro og mag vælger aftenens vin, eller den vin vi skal levere til din kunde”, siger Michael Jensen.