Malerfirmaet Morten Skytte leverer professionelt arbejde

Morten Skytte startede sit eget malerfirma i april 2020

Efter mange år som projektleder og serviceleder i branchen valgte Morten Skytte at blive selvstændig, og det er ikke en beslutning, han har fortrudt.

”Jeg var kommet til den konklusion, at hvis jeg skulle prøve at have mit eget, så var det tid, før jeg blev for gammel. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, for der har været rigeligt at se til siden, og jeg nyder at knokle og vide, at det er for mig selv, jeg gør det,” siger han.

Morten har sin far ansat i firmaet, så de er to mand, som udfører mange forskellige typer af maleropgaver, hos både private og offentlige institutioner.

”Vi holder til i Albertslund og vi laver en del opgaver for Glostrup Kommune. Vi udfører eksempelvis opgaver på nybyggeri og på renoveringsprojekter, hvor vi eksempelvis shiner bygningerne op indvendigt og udvendigt, og det samme gør vi selvfølgelig også for private kunder,” siger Morten Skytte, som netop har færdiggjort et kursus i microcement, hvilket betyder, at der nu også kan løses en helt ny type af opgaver.

”Vi er nu certificeret til at arbejde med micocement, som er meget moderne og bruges til at opdatere især gulve og vægge, da det nemt kan lægges oven på den eksisterende overflade, og med microcement, kan man få et helt unikt look,” siger han.