Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Nordic Housing har styr på udlejningen

Nordens stærkeste platform for boligudlejning

Visionen for Nordic Housing er ganske klar, de skal være Nordens stærkeste platform for boligudlejning af højeste kvalitet

Nordic Housing udlejer boliger gennem et stort, professionelt netværk af samarbejdspartnere. Der udlejes både for virksomheder og private, og de har et tæt samarbejde med en række af store virksomheder, hvor de fungerer som mellemled mellem de udstationerede medarbejdere og udlejere.

”Vi ved, at det er vigtigt at levere en professionel service i hele udlejningsprocessen, og kan med flere års erfaring i branchen garantere et produkt, der lever op til den højeste standard. Vi udlejer alle typer af boliger fra 1-værelses lejligheder til store luksusvillaer og i en periode fra en måned til flere år,” siger Peter Sarvari.

Ud over at være en tro partner igennem hele udlejningsprocessen, så tilbyder Nordic Housing også en række af andre services, som relaterer sig til udlejningen. Det er lige fra en møbleringsaftale i samarbejde med udlejer eller lejer, en ind- og udflytningsrapport, som sikrer at boligen er henholdsvis ind og udflytningsklar til rengøring og vedligeholdelse af haven.