Øens advokater

Øens Advokatfirma

ØENS Advokatfirma er meget mere end et advokatfirma

ØENS Advokatfirma er en del af ØENS Rådgivningshus, som også inkluderer ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. Foruden at være specialister i fast ejendom, så er de også det naturlige førstevalg, når der skal administreres, udvikles og drives en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed.

”80% af det vi laver i ØENS Advokatfirma, det relaterer sig til fast ejendom. Det kan være alt lige fra køb og salg til investeringer og entreprisesager” siger Kenneth Gudmundsson, der er advokat og en af indehaverne af ØENS Rådgivningshus.

ØENS advokater har også en masse små og mellemstore virksomheder som kunder, som de rådgiver og hjælper med alt lige fra opkøb og opstart af virksomheder til regnskaber og moms. Blandt dem er der også en del opstartsvirksomheder. Derudover er der også mange private, som søger hjælp hos ØENS Rådgivningshus, bl.a. når der skal købes hus samt udarbejdes familieretlige dokumenter, behandles dødsboer samt naturligvis behandles retssager og andre tvister.

Advokat Kenneth Gudmundsson startede ØENS Advokatfirma tilbage i 2001 i Kastrup. Her holdt virksomheden til i de første 12 år, hvor der var otte ansatte. Her knap otte år senere, er der næsten 60 ansatte, og den imponerende vækst skyldes blandt andet, at virksomheden i dag ligger i et vækstcenter midt i den voksende del af Amager.

”Synligheden er større, og vi er i et vækstområde, hvor boligerne skyder op alle steder, og det har helt sikkert også smittet af på vores virksomhed,” siger Kenneth Gudmundsson, der har været en del af Øens Netværk i to år.

”Jeg er en rigtig Amager dreng, så jeg nyder at komme i netværket, hvor jeg møder mange jeg kender, og hvor mange af vores kunder også kommer,” siger han.