Din professionelle IT-partner

Primero er virksomhedernes eksterne IT-afdeling

IT kan for mange være svært at forstå, men de fleste kan nok også blive enige om, at det på de fleste arbejdspladser er en uundværlig del af arbejdsdagen, og det er en kæmpe irritation, når det ikke virker. Det er her Primero kommer ind i billedet.

”Vi er leverandør af IT-drift og hosting-ydelser. På almindeligt dansk betyder det, at vi sørger for, at din IT-platform gør dagligdagen let og effektiv for medarbejdere og kunder. Vi leverer hardware, software og alt, hvad der skal til for at få det til at virke,” siger Lars Brix Magnusson, der er partner og CEO i Primero.

Primero er med andre ord en ekstern IT-afdeling, som kan være med til at sikre, at virksomheden har det rette IT udstyr og at det fungerer.  Det kan være alt fra hjælp til indkøb af IT-udstyr til implementering af en Business Cloud løsning, som sikrer, at hele virksomhedens IT fungerer optimalt, og er en komplet udlicitering af hele virksomhedens IT.

” Vi skaber dynamiske løsninger, som tilbyder adgang til data via moderne teknologi, så du kan arbejde hvor som helst, når som helst. Det øger fleksibiliteten og styrker mobiliteten hos vores kunder. Vores forretning bygger på højt serviceniveau. Vi er der for vores kunder, når de har brug for det,” siger Lars Brix Magnusson