Rationel Service

Rengøring og serviceordninger til dine behov

Rationel Service A/S tilbyder alle former for erhvervsrengøring og facility service til virksomheder og institutioner. Vi udfører rengøring og vinduespolering, facility management, planteservice, kantinedrift og catering og viceværtsfunktion.

Alle virksomheder er forskellige, og derfor skræddersyer vi din rengørings- eller serviceordning efter dit behov, så du får en så effektiv hverdag som muligt.

Vi kalder os en ’Stor-Lille-Virksomhed’ – stor, fordi vi varetager alle serviceopgaver i Danmark, og lille fordi alle services udføres med kort vej til beslutningstager.

Rationel Service A/S blev grundlagt i 1968 og har siden da været kendt for på høj kvalitet og service. Vi er hele tiden i udvikling for at bibeholde og udvikle vores kvalitetsydelser. Derfor har Rationel Service A/S udviklet sig fra en traditionel rengøringsvirksomhed til en moderne servicevirksomhed, som tilbyder alt inden for facility management.

”Vi har god erfaring med erhvervsnetværk i fodboldklubber, og derfor ønsker vi også at være en del af Fremad Amagers nye, interessante initiativ i Øens Erhvervsnetværk. Fremad Amager vil frem af banen, og det vil vi også,” siger Lars Hinrich, indehaver af Rationel Service A/S