Rema 1000

Din lokale discountbutik på Islands Brygge

REMA 1000 Bryggens Bation er ikke bare en discountbutik. Vores vision er at blive kendt som den mest værdidrevne virksomhed, og derfor arbejder vi konstant på at rendyrke forretningsidéen og ideen om, at kunden er vores øverste chef.

Vores stærke værdier styrer, hvad vi gør og definerer, hvem vi er.

Vi arbejder ud fra overbevisningen om effektiv drift, lave omkostninger, lave kalkulationer og stor varevolumen. Og så tager vi ansvar.  Derfor forsøger vi konstant at øge udbuddet af økologiske varer For os er det discount med holdning.

I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – og det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker.

REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed.  Vores virksomhed præges af mennesker, som har stor faglig kompetence og stærke indre værdier.

Vi i REMA 1000 er entusiastiske mennesker med et stort fælles mål: Vi vil være bedst til discount i Danmark.

REMA 100 Bryggens Bastion støtter Fremad Amager og Øens Erhvervsnetværk, fordi når man har en god, stor virksomhed på Amager, så skal man da være en del af øens hold 😊 Og så er det altid godt at netværke og se og høre, hvordan andre driver virksomheder og høre om deres holdninger og værdier.