Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Rengøringsagenterne

Det erfarne og miljøvenlige rengøringsfirma

Rengøringsagenterne klarer små og store opgaver inden for blandt andet rengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Alle opgaver løses med fokus på miljøet

Rengøringsagenterne har cirka 80 medarbejdere som beskæftiger sig med alt inden for erhvervsrengøring, ejendomsservice, graffitiens, skimmelsanering, solcellevask og vinduespudsning. Alle opgaver løses altid med udgangspunkt i, at det skal være så miljøvenligt som overhovedet muligt.

»Vores mål er, at 85 procent af alle vores produkter er svanemærket. Hvis pågældende produkt ikke findes som svanemærket, så bruger vi altid de mindst miljøskadelige produkter med hensyntagende til både pris og kvalitet,« siger Thomas Frandsen, fra Rengøringsagenterne.

I dag er Rengøringsagenterne et veletableret rengøringsselskab hvis kundeportefølje igennem tiderne blandt har budt på store, kunder som Dell, PFA, Danica og Madklubben, samt en lang række af ejendoms- og boligforeninger.

»Vi er i dag blandt de bedste rengøringsfirmaer i Københavnsområdet, og virksomheden er gennemsyret af værdien om, at alle skal have det sjovt og godt, når de går på arbejde, og denne glæde håber vi også, vores kunder kan mærke,« siger Thomas Frandsen, der også påpeger vigtigheden af gode samarbejdspartnere.

»Der er opgaver inden for eksempelvis el, vvs og kloakarbejder, som vi ikke selv kan løse, men så har vi en række af yderst kompetente samarbejdspartnere, vi benytter,« siger han.