Ronaldos

Ronaldos sørger for mætte maver på stadion

Ronaldos Cafe holder fysisk til i Kildeskovshallen, hvor man kan sidde og nyde den lækre mad, som byder på alt fra gourmet smørrebrød til et stort udvalg af varme og lune retter.

”Man kan selvfølgelig siddet i vores flotte cafe og nyde maden, men man kan også vælge at bestille den, og så står den klar til afhentning, hvilket der også er mange, som benytter sig af,” siger Ronaldo Mora, der er indehaver af Ronaldos Cafe. Maden er typisk dansk mad laver helt fra bunden.

”Vores mad er lavet sådan, som sund dansk mad skal laves, nemlig helt fra bunden, for sund dansk mad er ’godt humør mad’ til hele familien,” siger Ronaldo Mora.

Ronaldos leverer ligeledes mad til Christiansborg og Kongehuset, samt en lang række af virksomheder, skoler og sportsorganisationer, herunder blandt andet Fremad Amager, hvor Ronaldos står klar med grillen til hjemmekampene.

”Vi er superglade for, at vi kan få lav til at være en del af hele set-uppet i Sundby Idrætspark. Når det ellers er tilladt, så er der en fed stemning på stadion, og vi sætter virkelig pris på at få lov til at sælge pølser og flæskestegssandwich til alle de trofaste fans,” siger Ronaldo Mora.