Royal Unibrew

Royal Unibrew bidrager til de gode øjeblikke

Royal Unibrew har et mantra om, at de vil bidrage til de gode øjeblikke, og det har de gjort i Sundby Idrætspark siden sommeren 2019. Her er det nemlig Royal Unibrew som leverer al drikkelse fra sodavand og øl til shots og Mokai.

”Fremad Amager er en traditionsklub, og vi ser et rigtig godt match i samarbejdet. Vi ser et fantastisk potential, og vi er glade for det halvandet års tid, der nu er gået,” siger Peter Hamæl, der er distriktschef for København.

Han påpeger samtidige, at Royal Unibrew allerede har fået meget ud af at være en del af netværket i Fremad Amager.

”Vi har oplevet en store interesse, og vi har indgået samarbejde med en lang række af værtshuse, barer og restauranter, så vi har vundet markedsandel på Amager, efter vi blev en del af netværket,” siger Peter Hamæl.

Royal Unibrew er Danmarks næststørste bryggeri, og på de to bryggerier i henholdsvis Faxe og Odense produceres der mere end 400 forskellige produkter. Derfor er udvalget også enormt.

”Vi er meget interesserede i kvalitet, ansvarlighed og innovation, og vi vil forsætte med at være kreative i søgen efter fornyelse og anderledes tækning, derfor er Royal Unibrew trods sin størrelse også en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra den gode kreative ide til produkt” siger Peter Hamæl.