Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

RTM A/S

RTM sikrer din virksomhed den bedste forsikring

RTM forsikringsmægler er en uafhængig forsikringsmægler, der hjælper virksomheder med at finde det rette forsikringsselskab eller pensionsselskab.

For mange små, mellemstore eller store virksomheder kan det være en vanskelig, og måske også lidt kedelig opgave, at finde frem til den bedste forsikrings- eller pensionsløsning for virksomheden, og det er her RTM kommer ind i billedet.

» Forsikringer er ofte meget tidskrævende og et uinteressant emne for mange virksomheder.

Vi hjælper virksomheder med at finde den bedste og billigste forsikringsløsning på markedet. Vi bistår med alt inden for generel forsikringsrådgivning, skadeshjælp samt udbud til alle slags virksomheder,« siger Alexander Rexen, der er forsikringsmægler hos RTM.

RTM har eksisteret siden 1992 og er placeret i Greve og i Vejle, hvor der sammenlagt er ansat over 70 specialister inden for erhvervs- og pensionsforsikringer.

» Vi er en virksomhed, der er kendt for høj kvalitet og uvildighed. Vores værdier er menneskelig, proaktiv og struktureret, og vi brænder for at levere høj kvalitet og overskuelighed i hverdagen,« siger Alexander Rexen.

Blandt kunderne er Fremad Amager, og det er også den sammenhæng, det for RTM giver rigtig god mening at være en del af Øens Erhvervsnetværk

»Vi vil gerne støtte op om erhvervsnetværket og ikke mindst fodboldholdet, og vi håber, at blive en del af et spændende netværk og nogle sjove arrangementer,« siger Alexander Rexen.