skraldebilen

Afhentning af affald og storskrald… den lette vej til genbrugsstationen.

Skraldebilen henter alt det affald, folk gerne vil af med for både private samt erhverv let og enkelt.

Vi er specialister indenfor afhentning af storskrald og har samtidig et stort kendskab til bortskaffelse af affaldet, hvor vi gør rigtig meget ud af at sortere affaldet på den mest miljøhensigtsmæssige måde, så naturen har gavn af det. Så bestil en afhentning af affald eller afhentning af storskrald allerede i dag og lad os give jer et billigt affaldstilbud.

Det er nemt og ligetil at få dit affald på Sjælland, Fyn og i Trekantsområdet fjernet. Hvis du har en opgave, du skal have løst, kan du altid ringe til os og høre nærmere. Vi snakker dine behov igennem med dig, så vi sammen kan finde ud af, hvad du har brug for af hjælp fra Skraldebilen til at få styr på dit affald. Herefter aftaler vi en pris, som altid er rimelig over for dig.

Hos Skraldebilen er det vigtigt for os, at du altid får den bedste service. Derfor har vi også lange åbningstider i alle hverdage, så du har mulighed for at være hjemme, når vi henter dit affald.

Selvom det efterhånden er nogle år siden jeg har båret den blå trøje og at den i dag står på oldboys i Dragør, så kender jeg klubben og hvad den står for. Her er et unikt sammenhold og klubben tiltrækker alle type mennesker på øen.

Jeg vil gerne give noget tilbage til klubben og hjælpe dem på vej mod Superligaen, som jeg mener, at potentialet er til.

Jeg håber naturligvis at være med til at skabe samarbejde på tværs af sponsorerne og sammen med dem være med at skubbe Fremad i den rigtige retning.

Vi vil gerne vil hjælpe netværkspartnerne med at effektivisere deres nuværende affaldsløsninger, da vi dækker stort set alt indenfor dette felt lige fra bags og containere til nedrivning.