Smilet skal være på når man kører bil

Det kan være en lidt skræmmende oplevelse at sætte sig bag rattet i en bil for første gang

Spørgsmålene er mange. Kan man nu finde ud af det? Ødelægger man bilen? Bliver man til grin? og så videre. Det ved man hos smile-n-drive i Kastrup, hvor man lægger stor vægt på, at køreleverne møder et uformelt og afslappet miljø.

” Vi mener man kommer længst med et smil på læben. Hos os vil du møde en professionel læring og sparring, men i en meget uformel tone. Vi giver dig de bedste rammer for at føle dig så tryg som muligt i den meget spændende proces det er at skulle erhverve sig et kørekort,” siger Gernsøe, som sammen med Lars Hagmann driver Smile-n-drive.

Smile-n-Drive henvender sig til alle, som endnu ikke har et kørekort, og både teoritimer og køretimer holdes i et roligt og uformelt miljø, så eleverne lærer mest muligt. Har du brug for at generhverve dit kørekort kan Smile n Drive også hjælpe med dette.

”Hos Smile n Drive er vores undervisning baseret på tryghed, respekt for den enkelte elevs individuelle behov, en professionel læring i en uformel tone og ikke mindst fokus på smilet og vi skal have det sjovt,” siger Michael Gernsøe.

Undervisningen indeholder også løbende små forskellige konkurrencer, som skal gøre undervisningen endnu sjovere. Det er alt fra viden om færdselstavler til andre sjove konkurrencer.