Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Få bugt med ømme muskler og led

Sport & Event Massage er eksperter i sportsskader, men kan hjælpe med alle typer af problemer med muskler og led.

Morten Jansen er indehaver af Sport & Event massage, som ligger i hjertet af København. Her hjælper han med alle typer af problemer, der relaterer sig ømhed i muskler og led. Morten har en baggrund som træningsterapeut, massør og akupunktør, og han har igennem de seneste 10 år taget forskellige inden for manuel terapi, så han hele tiden er opdateret med den nyeste viden og teknik.

»Jeg har blandt andet taget kurser i manipulering af det meste af kroppen og mobilisering, samt forskellige kurser i idrætsskader,« siger Morten Jansen, som tilbyder forskellige typer af sportsmassage og akupunktur, samt støbning af såler til sko.

Behandlingerne foregår i lokalerne på Nørregade, men en stor del af forretningen er ligeledes at tage ud til forskellige events og tilbyde behandlinger. Det kan eventuelt være ved større idrætsarrangementer eller ude hos virksomheder.

«Event massage er blevet en større del af forretnings ydelser, så derfor har jeg også valgt at inddrage det i navnet,« siger Morten Jansen, der blandt andet har en fortid som massør for Lyngbys førsteholdstrup bag sig, og som altid gør sit ypperste ved hver behandling.

»Det er vigtigt for mig, at både nuværende og nye klienter oplever en høj faglighed, samt det at være i centrum hver gang de besøger klinikken,« siger han.