Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Sum One kan gøre din virksomhed til nummer et online

Sum One er et allround design, medie- og kommunikationsbureau

Det kan være svært at finde rundt i begreber som SEO og Google Ad Words. Begreber der alt andet lige har kæmpe betydning, hvis man som virksomhed gerne vil have succes med sin online tilstedeværelse. Det er et af de områder, Sum One kan være behjælpelige med.

»Hvis du ønsker at øge trafikken til din hjemmeside, så er det vigtigt, at du har styr på dine Google Ad Words, og at din hjemmeside er SEO opdateret, så du fremgår af den først side på Google, når folk søger på ord, der er relevante for din virksomhed. Undersøgelser viser nemlig, at hele 98 procent kun kigger på den første side, når de søger,« siger Michael Lassen, der er manden bag Sum One.

Sum One kan dog mere end sikre, at din virksomhed er optimalt til stede online, for de kan også lave din hjemmeside og kreere indhold til den i form af videoer og tekster, ligesom de kan hjælpe med en rød tråd hele vejen igennem din branding og markedsføring på tværs af alle markedsføringskanaler, herunder også animationer og salgsvideoer.

»Vi kan styrke din virksomheds onlineprofil med fantastiske webløsninger, målrettet markedsføring og effektiv branding. Vi er det indlysende valg, hvis du kigger efter et professionelt og servicemindet mediebureau til en fornuftig pris,« siger Michael Lassen.