Sweet-Homes

Sweet Homes

En utraditionel ejendomsmægler

Maria Schlichting har mere end 25 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor hun blandt andet har været indehaver af flere forretninger i kæde-regi på Amager. For tre år siden valgte hun at åbne sin helt egen ejendomsmæglerforretning med navnet Sweet-Homes, som sælger alle slags ejerboliger og projektsalg i Storkøbenhavn. Ligeledes har Sweet-Homes også en stor palet af udlejningsboliger for store projektudbyder, hvor de står for udlejningen af disse boliger.

»Jeg ville gerne gøre tingene anderledes end hos de store ejendomsmæglerkæder, så derfor valgte jeg at åbne min helt egen forretning. Jeg arbejder ud fra et princip om, at der skal være løsninger til alle kunder, både sælgere og købere. Kunderne skal ikke sættes i kasser, men de skal føle, at de bliver set og hørt, « siger Maria Schlichting.

På grund af forskellige klausuler så drev Maria Schlichting de første par år Sweet-Homes hjemmefra, men nu holder Sweet-Homes til på Islands Brygge. Og det er ikke tilfældigt, at kontoret er placeret netop her.

»Jeg har Amager i blodet, da jeg selv har boet og drevet forretning på Øen i mange år, og jeg kender Øen som min egen baglomme« siger Maria Schlichting.

Derfor er det for Sweet-Homes også helt naturligt, at de nu er en del af Øens Erhvervsnetværk.

»For mig er det helt naturligt, at vi skal være en del af et netværk på Amager, og jeg glæder mig rigtig meget til, at vi kan mødes med de andre i netværket, « siger Maria Schlichting.