Tipi Camp

Luksuscamping for livsnydere

Vi udlejer totalkonceptet TIPICAMP til festivaler, sportsstævner, teambuilding, sommerfest, bryllupper – ja, alle events, hvor du gerne vil give dine gæster en ekstraordinær luksusoplevelse.

Tipicamp er på diverse festivalpladser rundt om i landet i den danske sommer. Det kan også være, at nogle allerede har benyttet os til sportsstævner, teambuilding eller andre arrangementer. Med luksuscamping for livsnydere, er der en moderniseret tilgang til overnatningen i naturen på festivaler. Som vi siger; Bring hotelværelsets luksus og komfort ud i den smukke og vilde natur. Tipicamp holder til i Ølstykke, hvor vi både har lager og kontor.

Vi har i en længere periode ønsket at udvide vores netværk. Derfor så vi på Fremad Amager og da jeg selv er Amagerdreng var det oplagt. Vi ser et stort potentiale i både fodboldklubben Fremad Amager og selve øen. Udover at være en del af netværket i lokalområdet, følte vi, at der også skulle sigtes mod andre områder. Vi har oplevet en rigtig god stemning som gæst på et netværksmøde i Øens Erhvervsnetværk. Vi konstaterede, at det var det rette match, og vi er spændte på det fremadrettede samarbejdet.